Tina Meltzer Rørholm

Tina Meltzer Rørholm er født i 1972 i Sønderborg og etablerede i sommeren 2021 TMR Consult, hvor hun siden har virket som konsulent. Hun har en kandidatgrad i statskundskab, fra Aarhus Universitet og er eksamineret projektleder.

 

Tina Meltzer Rørholm har siden 1998 arbejdet med forretningsudvikling og forandrings- & forbedringsprocesser, i såvel det offentlige som det private erhvervsliv. Tina er vant til at arbejde med forandring og kvalitetsforbedringer på et følsomt område, som organdonation. Dette med respekt for og ordentlighed overfor de involverede parter. Tina brænder for at flytte mennesker og virksomheder og skabe udvikling, med afsæt i respekt og ordentlighed.


Tina er engageret i sit lokalområde og sad i perioden 2010-2013 i bestyrelsen for Ugelbølle Friskole, da skolen var i opstartsfasen. Er fra 2022 formand for Foreningen Rodfæste, Syddjurs.


Tina Meltzer Rørholm er gift, har to sønner og bor i Ugelbølle på Djursland. Hun er ofte at se i naturen omkring sit hjem, enten i kajak, som helårs-bader eller med løbeskoene på.

 Karriereoverblik


  • Indehaver, TMR Consult
  • AC-fuldmægtig & projektleder, Dansk Center for Organdonation
  • Analytiker & projektleder, Falck
  • Projektmedarbejder, Institut for Grænseregionsforskning, SDU
  • Projektansat, Falck