ProjektledelseFå ekstra ressourcer i en periode – få hjælp til styring af dine projekter

Som leder skal du sikre dig at de projekter du har ansvaret for, kommer sikkert i mål og at I opnår de ønskede effekter. Mangler virksomheden eller organisationen hænder til at styre et konkret projekt sikkert i mål?

 

Projektledelse med evaluering

I kan som virksomhed eller organisation abonnere på evaluering af projekter. Jeg hjælper jer hele vejen: med at planlægge, med at designe en evalueringsmodel, med at styre projektet, med at holde alle relevante aktører informeret og involveret, med at eksekvere på projektet, med at dokumentere og jeg kommer ud til jer efter et halvt år og evaluere projektet.

 

Projektledelse

I står selv for evalueringen af projektet, resten kan jeg hjælpe jer med. Jeg hjælper jer med: at planlægge, at styre projektet, at holde alle relevante aktører informeret og involveret, at eksekvere på projektet og at dokumentere.


Mine erfaringer med at arbejde med projekter spænder bredt: Jeg har etableret målinger og dokumentation af kvalitet og har implementeret kvalitetsmålinger ved oplæring af læger; jeg har etableret hjemmeside for undervisningsmateriale og har selv udviklet undervisningsfilm; jeg har udviklet uddannelsesprogram til læger og sygeplejersker; etableret dokumentdatabaser til hhv. kundehåndtering og til sundhedsprofessionelle der skal håndtere organdonationsforløb mv.Se de øvrige TMR Consult-løsninger